O Școală pentru viitorul comunității!

Bun venit!

Fondat în 1920, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” este o școală mare cu tradiție, ce oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic, copiilor cu vârste între 14 si 19 ani. Elevii noștri ating standarde de competențe profesionale și academice foarte înalte. Oferim de asemenea, un program extracurricular atrăgător. Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” din Pașcani este și dorește să rămână cea mai prestigioasă instituție de învățământ tehnic și economic preuniversitar din județul Iași (exclusiv municipiul Iași) și să se califice printre primele colegii tehnice din România, prin conținutul și modernitatea procesului de învățământ, implicarea în raporturi de parteneriat cu mediul economic și social din comunitate.

Oferta Educațională

Home Evenimente
Evenimente
  1. Campionatul Regional de Minirugby
  2. “Stejăreii și ghindele” de la Centrul de rugby de la Colegiul Unirea au avut un weekend plin cu meciuri. Sâmbătă a fost campionatul regional de minirugby iar duminică meciuri de turneu pentru copii sub 14 ani. Inedit pentru iubitorii acestui sport a fost jocul de rugby mixt. "
  3. CUPA "MIHAIL SADOVEANU" LA HANDBAL
  4. Colegiul “Unirea” a obținut poziția a doua pe podium cu echipa de băieți. Felicităm pe domnii profesori Alina Turcu și Sofron Vasile pentru reușită și le dorim să aibă rezultate din ce în ce mai frumoase alături de echipele coordonate!
 

Sondaj de opinii

Imi place Colegiul Tehnic CF "Unirea" Pascani
 

Facebook
Colegiul Tehnic de Căi Ferate "Unirea" 2019