O Școală pentru viitorul comunității!

Bun venit!

Fondat în 1920, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” este o școală mare cu tradiție, ce oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic, copiilor cu vârste între 14 si 19 ani. Elevii noștri ating standarde de competențe profesionale și academice foarte înalte. Oferim de asemenea, un program extracurricular atrăgător. Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” din Pașcani este și dorește să rămână cea mai prestigioasă instituție de învățământ tehnic și economic preuniversitar din județul Iași (exclusiv municipiul Iași) și să se califice printre primele colegii tehnice din România, prin conținutul și modernitatea procesului de învățământ, implicarea în raporturi de parteneriat cu mediul economic și social din comunitate.

Oferta Educațională

Home Documente Fişă evaluare profesori
Imprimare

ACTIVITĂȚI UMANITARE Decembrie, 2021

1.

   Un grup de cinci eleve de la Colegiul Tehnic CF Unirea Pașcani, coordonat de prof. Spataru Mugurel au realizat astăzi, 21.12.2021 o activitate umanitară la AsociatiaTeofil cel Milostiv Pașcani. Activitatea a fost  coordonata  de prof. Spataru Mugurel și Pr.Cristea Dumitru.

 Au fost oferite pachete cu alimente pentru 8 familii nevoiașe. Activitatea  a   fost inclusă  în cadrul proiectului de acțiune comunitară  «  Să ne ajutăm aproapele » proiect care se derulează în parteneriat cu Asociația Teofil cel Milostiv, Pașcani.

 

random image

random image

 

2.

   Elevi din clasele a IX-a și a XI-a,  coordonati   de  prof. Spataru Mugurel au desfasurat o activitate umanitara la Scoala Speciala Pascani cu ocazia sarbatorii Nasterii Domnului. Elevii cu dizabilitati de la Scoala Speciala  au primit 80 de pachete cu   dulciuri.

  Activitatea s-a desfasurat in cadrul Campaniei  « Un dar, un zambet, o bucurie »  organizata de catre Inspectoratul Scolar Judetean Iasi in luna decembrie 2021.

Activitatea a fost inclusa   si in cadrul  proiectului de actiune comunitara   « Impreuna  pentru viitor, proiect care se deruleraza in parteneriat Școala Gimnazială Specială Pașcani.

 

3.

   Elevi din clasele IX-XII, mărinimoși și dornici să ajute,coordonaţi   de   prof. Spataru   Mugurel,   au   desfăşurat   o   activitate   umanitarã   la  Asociaţia « Lumină   şi   Dar » din Paşcani, în   preajma   sărbãtorii   Naşterii   Domnului.   Copiii   mici   de  la asociație au primit  pachete cu alimente şi fructe

Activitatea  s-a   desfăşurat   in  spiritul  tradiţiei  şi   bucuriei sărbãtorilor de iarnă, fiind inclusã in cadrul proiectului comunitar « Să ne ajutãm aproapele », proiect care se derulează in parteneriat cu  Asociaţia « Teofil cel Milostiv », Paşcani .

random image

 

 

4. Cu drag, de la Moș Crăciun!

   Un grup de elevi alături de profesorii diriginţi coordonatori şi domnul prof. Teodorescu Gabriel, s-a deplasat vineri, 17 decembrie 2021,  la Școala Gimnazială Specială Pașcani și a împărțit daruri copiilor de aici.

Activitatea  a avut loc în cadrul Campaniei "Un dar, un zâmbet , o bucurie" organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Iași în luna decembrie 2021.

Scopul campaniei a avut în vedere sensibilizarea elevilor față de copiii aflați în situații dificile, formarea unor atitudini pozitive de altruism și generozitate.

Colindele şi darurile elevilor de la Unirea au adus bucurie în ochii și în sufletele copiilor.

random image

random image

 

Sondaj de opinii

Imi place Colegiul Tehnic CF "Unirea" Pascani
 

Facebook
Colegiul Tehnic de Căi Ferate "Unirea" 2022